Støt vores arbejde

SMS 'barn' til 1880 og støt med 100 kr.

Bankoverførsel: GrønlandsBanken 6471 55 55 555

Fast støtte

Som fast sponsor af Red Barnet Grønland støtte du aktiviteter for udsatte børn og unge. Du kan give et fast beløb hver måned ved at bankoverføre. 

Skriv til info@redbarnet.gl, så hjælper vi dig på vej. 

Erhvervssponsor

Som erhvervssponsor kan du bidrage med økonomisk støtte, enten fast eller engangsbeløb, eller du kan donere materialer eller udstyr til vores aktiviteter. Vi kan også i fællesskab udvikle indkomstgenererende aktiviteter til fordel for udsatte børn og unge. 

I Red Barnet Grønland er vi glade for den støtte vi har fået fra virksomheder og lokalsamfund. Vi tror på, at der skal et samfund til at være der for et barn.  Vi indgår gerne i partnerskaber med lokale virksomheder. 

Hvis du har en god ide til et samarbejde eller blot ønsker at donere, kontakt gerne vores projektleder på projektleder@redbarnet.gl. Så kan vi tage en snak om, hvad du kan få ud af samarbejdet. 

Medlemskab

Du har også mulighed for at blive medlem af Red Barnet Grønland. Et medlemskab koster 365 kr. om året – dvs. kun 1 krone om dagen. Som medlem vil du modtage nyhedsbreve fra os om vores arbejde samt blive inviteret til arrangementer. For at blive medlem skal du blot indbetale 365 kr. til 6471 55 55 555. Husk at mærke din indbetaling med navn og e-mailadresse/telefonnummer.