Frivilligpris

Ildsjæle. Tordenskjolds soldater. Dem, som tager socialt ansvar og gør en forskel i hverdagen for grønlandske børn.

De frivillige i Red Barnet Grønland er kernen i foreningens arbejde og fuldstændig uundværlige i arbejdet for at skabe bedre vilkår for sårbare børn og familier i Grønland.

Red Barnet Grønlands frivilliges aktiviteter og initiativer kan tage mange former. De arrangerer blandt andet ture i fjeldet, fisketure, ugentligt badmintonspil, ture i svømmehallen og arrangementer ved højtider såsom halloween- og julefest. 

Den frivillige kan derfor tage udgangspunkt i egne interesser og kompetencer. Derudover er der mange butikker og foreninger i lokalsamfundet, som støtter op om og donerer midler til de frivilliges initiativer.

Som tak for den store indsats har Red Barnet Grønlands hovedbestyrelse siden 2017 afholdt en årlig Frivilligaften til fejring af alle de frivillige kræfter i Red Barnet Grønland. 

Til arrangementet belønnes en særlig indsats med en årlig frivilligpris.

Det er de frivillige selv, der indstiller hinanden til prisen.

Frivilligprisen uddeles årligt i november måned

Dooit Design har i 2017 og 2018 lavet og doneret unika-kunstværker til Red Barnet Grønlands Frivilligpris. Det er vi meget taknemmelige for.

Se mere til hendes arbejde her.

Frivilligprisen 2020

Med dette års frivilligpris vælger vi at markere Marie Louise Brandts arbejde. Hun er en loyal og engageret frivillig, som igennem flere år har deltaget i arrangementer og bestyrelses-arbejdet i lokalforeningens be-styrelse. Derudover er hun altid venlig og imødekommende.

Da Marie Louise var udenbys, modtog Lars Peter prisen på hendes vegne

Frivilligprisen 2019

En særlig indsats blev markeret, da årets frivilligpris blev uddelt til Petrine Andersen. Prisen gik til Petrine for hendes engagement og stabile indsats i planlægningen af aktiviteter, herunder ugentligt badmintonspil, for grønlandske børn og deres familier.

Frivilligprisen 2018

I 2018 blev kasserer Rebekka Olsvig hædret med årets Frivilligpris for sit utrættelige arbejde i lokalforeningen. Formålet med uddelingen af Årets Frivilligpris og fejringen af vores jubilarer er at påskønne det store engagement og den store indsats, som udføres af de frivillige. Dertil skaber prisen øget opmærksomhed på frivilligområdet.


Frivilligprisen 2017

Frivilligprisen blev i 2017 givet til lokalforeningens bestyrelses-formand Lars Peter Danielsen, for sit mangeårige utrættelige engagement for Grøndlands børn og unge. Sammen med Rebekka Olsvig modtog han desuden et diplom som markering af, at de begge kunne fejre 12-års jubilæum som frivillige.