Frivilligpris

Ildsjæle. Tordenskjolds soldater. Dem, som gør noget for andre af egen fri vilje.

De frivillige i Red Barnet Grønland er kernen i foreningens arbejde og fuldstændig uundværlige i arbejdet for at skabe bedre vilkår for sårbare børn og familier i Grønland. Derfor har Red Barnet Grønlands hovedbestyrelse siden 2017 uddelt Årets Frivilligpris den 1. november.

Frivilligprisen uddeles næste gang 1. november 2019

Frivilligprisen blev i 2017 givet til lokalforeningens bestyrelsesformand Lars Peter Danielsen. Sammen med Rebekka Olsvig modtog han desuden et diplom som markering af, at de begge kunne fejre 12 årsjubilæum som frivillige. I 2018 blev kasserer Rebekka Olsvig hædret med årets Frivilligpris for sit utrættelige arbejde i lokalforeningen. Formålet med uddelingen af Årets Frivilligpris og fejringen af vores jubilarer er at påskønne det store engagement og den store indsats, som udføres af de frivillige. Dertil skaber prisen øget opmærksomhed på frivilligområdet.

Det var Dooit Design, der stod bag det praktiske arbejde med at lave Frivilligprisen i 2017, og igen i 2018 bidrog hun med en pris til Red Barnet Grønland. Det er vi meget taknemmelige for.

Se mere til hendes arbejde her.